joi, 14 noiembrie 2013

Marile migraţii ale animalelor (Sub.RO)

    S-au născut ca să se mişte. Să se mişte sau… să moară. Să meargă înaine, împotriva oricăror obstacole, să navigheze primii din milioane de kilometri sau să străbată continente întregi în zbor.
   Aceasta este soarta a milioane de specii de animale şi insecte, care migrează an de an spre locuri mai primitoare, unde să poată supravieţui. Filmul documentar ce urmează prezintă viaţa animalelor migratoare şi lupta lor pentru supravieţuire şi este un produs National Geographic. Aproximativ 50 de minute aveţi de vizionat un film impresionant. Poveşti emoţionane sunt prezentate prin intermediul imaginilor spectaculoase, realizatorii filmului pătrunzând ca nişte observatori în universul acestor animale.
Lupta pentru supravieţuire este dură şi nu toţi reuşesc să o câştige… 
Sursa text: Documentare.ro 
Sursa film: peţeavă.ro


   Marile migraţii este un eveniment de televiziune global, din şapte părţi, care te invită să călătoreşti în jurul lumii şi să descoperi voiajele sinuoase pe care milioane de animale le realizează, mânate de instinctul de a asigura supraviețuirea speciei lor.
   Filmat de pe sol sau din aer, din copaci sau din corturile de camuflaj ale fotografilor, de pe calotele glaciare sau în apă, serialul prezintă, în claritatea high-definition, poveştile formidabile ale unui număr însemnat dintre speciile planetei, dezvăluind totodată noi descoperiri ştiinţifice.
Sursa: National Geographic Channel

Vizionare online film documentar:
Marile migraţii ale animalelor (Subtitrare RO)


V

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.